25 DE JULIOL / 25 DE JULIOL · 16H-19H · CATALÀ / ESPAÑOL

CATALÀ La natura segueix essent avui una de les majors fonts d’inspiració per a qualsevol persona creativa. I la ceràmica, com a disciplina vinculada a la terra, més encara. 

En aquesta sessió, crearem un petit gerro a partir d’un element de la naturalesa, que el participant pot portar de casa, o triar entre els que s’oferiran al principi de la sessió. 

Tant la forma, la textura com el joc de colors poden ser el punt de partida de la creació, ja sigui per fusió, similitud, contrast… 

Sessió guiada per a la construcció d’un petit gerro amb les tècniques de buidat o bobina, aplicació de textures i decoració amb engalbes. 

El gerro es podrà recollir cuit a finals d’agost, o coure’l en una de les sessións de rakú, que li aportaran un acabat únic. 

NO ES REQUEREIX EXPERIÈNCIA / A PARTIR DE 16 ANYS / S’INCLOUEN TOTS ELS MATERIALS

 

ESPAÑOL La naturaleza sigue siendo hoy una de las mayores fuentes de inspiración para cualquier persona creativa. Y la cerámica, como disciplina vinculada a la tierra, más aún. 

En esta sesión, cada participante creará un pequeño jarrón a partir de un elemento de la naturaleza, que puede traerse de casa o elegir entre los que se ofrecerán al principio de la sesión. 

Tanto la forma como la textura o los colores pueden ser el punto de partida para la creación, ya sea por fusión, similitud, contraste… 

Sessión guiada para la construcción de un pequeño jarrón, con las técnicas de vaciado o bobina, aplicación de texturas y decoración de engobes. 

El jarrón se podrá recoger cocido a finales de agosto, o cocerlo en una de las sesiones de rakú, que aportarán a la pieza un acabado único. 

NO SE REQUIERE EXPERIENCIA PREVIA / A PARTIR DE LOS 16 AÑOS / SE INCLUYEN TODOS LOS MATERIALES

@