CATALÀ No és d’estranyar que Gala i Salvador triéssin Púbol com a residència. Envoltat de camps i muntanyes, i no massa lluny del mar, és un racó que ha sabut mantenir el seu encant.

ESPAÑOL. No es extraño que Gala y Salvador eligieran Púbol como residencia. Rodeado de campos y montañas. y lo bastante cerca del mar, es un rincón que ha sabido conservar su encanto.

·

No et pots perdre…/No te puedes perder…

.

CATALÀ. LA VISITA EL CASTELL-MUSEU GALA-DALÍ Mausoleu de la musa del geni empordanès, el castell forma part del triangle dalinià; un indret on descobrir la faceta més íntima de la relació de Salvador i Gala.

ESPAÑOL. LA VISITA EL CASTILLO-MUSEO GALA-DALÍ. Mausoleo de la musa del genio ampurdanés, el castillo de Púbol forma parte del triángulo daliniano; un lugar en el que descubrir la faceta más ínima de la relación de Salvador y Gala.

.

.

Per dinar / Para almorzar

CATALÀ. Al petit restaurant ÉS! CARXOFA. Un petit local amb terrassa a la mateixa plaça de Púbol, amb una carta de bon producte i deliciosa especialitat d’arrossos. La nova petita joia gastronòmica del poble. Imprescindible reservar!

ESPAÑOL. En el pequeño restaurante ÉS! CARXOFA. Un pequeño local con terraza en la misma plaza de Púbol, con una carta de buen producto y una deliciosa especialidad de arroces. La nueva pequeña joya gastronómica del pueblo. Imprescindible reservar!

CATALÀ. CAN BOSCH, el clàssic de Púbol. Cuina catalana de tota la vida, amb ingredients del seu propi hort. Menú de migdia entre setmana i carta de cap de setmana. Imprescindible reservar!

ESPAÑOL CAN BOSCH, el clásico de Púbol. Cocina catalana tradicional, con ingredientes de su propia huerta. Menú mediodía entre semana y carta de fin de semana. Imprescindible reservar

·

Per a gaudir de la natura/ Para disfrutar de la naturaleza

CATALÀ. Des de Púbol, hi ha múltiples passeigs per descobrir les Gavarres i els petits nuclis medievals, ja sigui a peu o en bicicleta, i per a tots els nivells.

ESPAÑOL. Desde Púbol, hay múltiples paseos para descubrir las Gavarras y los pequeños núcleos medievales, ya sea a pie o en bicicleta, y para todos los niveles.

@