CATALÀ / ESPAÑOL

CATALÀ Caterina Roma Art Gallery & Studio està situat a la gran casa pairal de Púbol coneguda com a Ca l’Humà, o Ca l’Almar, una construcció del s.XVII situada a la mateixa plaça. Restaurada després d’anys d’estar deshabitada, obrim ara part d’aquest espai de gran valor històric i cultural de l’Empordanet.

Esperem poder gaudir d’aquesta joia arquitectònica en la vostra companyia.

·

COM ARRIBAR-HI

  • BARCELONA – 127 KM
  • GIRONA – 27 KM
  • COSTA BRAVA – 26 KM
  • PERPINYÀ – 92 KM

TRANSPORT PÚBLIC

Tren

Renfe Rodalies o MD fins a l’estació de Flaçà. Des d’allí fins a Púbol hi ha 4 km. Es pot fer un passeig a peu, o agafar un taxi fins a Púbol (10€ per trajecte). Parada de taxis a l’estació mateix.

Línia Barcelona – Portbou (RENFE)

Línia Perpinyà – Barcelona (SNCF)

Línia Cerbère – Barcelona (SNCF)

Línia París – Figueres-Vilafant (AVE / AVANT)

Línia Barcelona – Figueres-Vilafant (AVE / AVANT)

Bus

Línia Girona-Palamós (SARFA) Parades: Flaçà, per agafar un taxi, o La Pera, caldrà fer uns 2 km a peu. 

Línia Perpinyà – Figueres (EUROLINES)

Taxi

Davant de l’estació de trens de Flaçà.

Cotxe

Localització GIV-6426, 6, 17120 · Barcelona: autopista AP7 (Barcelona-la Jonquera), sortida Girona Nord en direcció a Palamós. Poc després del poble de Bordils i de la cruïlla per anar a Flaçà, preneu la carretera que va al poble de la Pera i després Púbol. Seguiu les indicacions fins al museu Gala Dalí. Ens trobareu a la mateixa plaça de Púbol. Perpinyà: autopista A9 (Perpignan-La Jonquera), després Nacional II fins arribar a Figueres o bé autopista AP7 (La Jonquera-Figueres) IV-6234, GI-633 i C-66 cap a GIV-6426 fins a Púbol.

·

ESPAÑOL Caterina Roma Art Gallery & Studio se encuentra en la gran casa solariega de Púbol conocida como Ca l’Humà, o Ca l’Almar, construida en el s.XVII. Restaurada después de años deshabitada, abrimos ahora parte de este espacio de gran valor histórico y cultural del Ampurdán.

Esperamos poder disfrutar de esta joya arquitectónica en vuestra compañía.

CÓMO LLEGAR

  • BARCELONA – 127 KM
  • GIRONA – 27 KM
  • COSTA BRAVA – 26 KM
  • PERPINYÀ – 92 KM

TRANSPORTE PÚBLICO

Tren

Renfe Rodalies o MD hasta la estación de Flaçà. Desde ahí hasta Púbol hay 4 km. Se puede dar un paseo a pie, o coger un taxi hasta Púbol (10€/trayecto). Parada de taxis en la misma estación.

Línea Barcelona – Portbou (RENFE)

Línea Perpinyà – Barcelona (SNCF)

Línea Cerbère – Barcelona (SNCF)

Línea París – Figueras-Vilafant (AVE / AVANT)

Línea Barcelona – Figueras-Vilafant (AVE / AVANT)

Bus

Línea Girona-Palamós (SARFA) Paradas: Flaçà, para coger un taxi, o La Pera, desde dónde habrá que andar unos 2 km. 

Línea Perpinyà – Figueras (EUROLINES)

Taxi

Frente a la estación de Flaçà.

COCHE

Localitzación GIV-6426, 6, 17120 · Barcelona: Autopista AP7 (Barcelona-la Jonquera), salida Gerona Norte en dirección a Palamós. Justo después del pueblo de Bordils y del cruce dirección a Flaçà, coged la carretera que se dirige al pueblo de la Pera y después a Púbol. Nos encontrareis en la misma plaza Perpiñán: autopista A9 (Perpiñan-La Jonquera), y Nacional II hasta Figueras o autopista AP7 (La Jonquera-Figueres) IV-6234, GI-633 y C-66 hacia GIV-6426 en Púbol.

@