Skip to main content
Originat al Japó del s.XVI per coure les peces de la cerimònia del te, el rakú és una cocció d’efectes sorprenent i imprevisibles. Les peces es treuen roents del forn, per sotmetre-les a un procés de reducció i refredament molt ràpid. De caràcter experimental, és un joc en el que es convoquen els elements naturals -terra, aire, aigua, foc i fusta- per crear la peça ceràmica.
Durant el taller, cada participant decorarà, esmaltarà i courà dues peces a triar entre les opcions disponibles, i que podrà endur-se a casa una vegada acabada la sessió.
NO ES NECESSÀRIA EXPERIÈNCIA!
Tallers de modelatge al jardí, en el marc inigualable de la galeria de la ceramista Caterina Roma, en els que famílies i grups d’amics poden compartir un espai privat de creativitat. Amb una guia pas a pas, acabareu creant i decorant una peça de ceràmica per a ús diari.
NO ES NECESSÀRIA EXPERIÈNCIA!
NOTA Les peces es deixaran al taller per l’assecat, cocció i esmaltat. Es podran recollir al cap de tres setmanes a Púbol o a Barcelona.
Sessions concebudes com un despertar de la inspiració i la mirada artística mitjançant tècniques de ceràmica senzilles i de gran potencia creativa. Enfanga’t les mans, decora, esmalta, cou… i desperta la teva creativitat en aquest marc inigualable als jardins de Ca l’Humà, un dels masos emblemàtics de Púbol.

DURADA
2:30h

HORARI
Matins 11h-13:30h
Tardes 17h-19:30h

QUÈ INCLOU
Sessió guiada amb una ceramista de l’equip de Caterina Roma.
Tots els materials i eines.
Cuites i esmaltat de les peces.
Te, refresc casolà o aigua aromatitzada, segons estació i clima.

QUÈ ES NECESARI PORTAR
Roba que no us faci res embrutar

RESERVA
Mínim 6 persones / màxim 10
Data i horari a convenir
85€ / PAX

Caterina Roma © 2024