Skip to main content

Visiteu el nostre estudi de Púbol, al cor de l’Empordà. Un edifici emblemàtic al costat del Castell Gala Dalí.

Ca l’Humà és una gran edificació del s. XVII adjacent al Castell de Púbol, amb parets que es remunten a l’època medieval, temps de construcció de la muralla del poble.

Després d’anys d’abandó, el 2018, amb el projecte Casa-Estudi Caterina Roma, va iniciar-se la rehabilitació per acollir les diverses activitats artístiques i expositives.

La masoveria, antic recinte d’acollida de peregrins i mendicants del camí de Sant Jaume, és avui el taller, mentre que els baixos i quadres són sales d’espai expositiu.

Els patis i jardins són zona de passeig i activitats a l’aire lliure: experiències d’art i tallers.

Un projecte jove, que creix i es consolida, gràcies a la seva singularitat, com un dels espais d’art referents a l’Empordà.

HORARIS

Dissabte – 11h a 14h i 16h a 19h
Diumenge – 11h a 14h
Altres horaris amb cita prèvia

ON SOM

Plaça Major, 6-10
17120 Púbol, La Pera
Catalunya, Espanya

Sessions concebudes com un despertar de la inspiració i la mirada artística mitjançant tècniques de ceràmica senzilles i de gran potencia creativa. Enfanga’t les mans, decora, esmalta, cou… i desperta la teva creativitat en aquest marc inigualable als jardins de Ca l’Humà, un dels masos emblemàtics de Púbol.

Rakú. La cuita experimental japonesa
Taller de modelatge

MARIA BERTANI

Nascuda a Buenos Aires, la María imparteix classes de ceràmica a Barcelona, a més de desenvolupar la seva pròpia línia creativa. Part de l’equip de les fornades de llenya, és una ceramista de gran sensibilitat i una excepcional capacitat per transmetre la seva força creativa. Llicenciada en literatura, aporta una trajectòria docent i una mirada poètica a les experiències de Ca l’Humà.
Imparteix: Maria Bertani.

GRUPS PRIVATS

Sessions de modelatge per a totes les edats, i cuites de rakú a partir de 14 anys.
A partir de 6 persones.

No es requereix experiència / s’inclouen tots els materials
NOTA Les peces es deixaran al taller per l’assecat, cocció i esmaltat.
Es podran recollir al cap de tres setmanes, o també us les podem enviar per missatgeria (+10€).

Ds 16 ABRIL

EL GERRO D’INSPIRACIÓ FLORAL

En aquesta sessió es modelarà un gerro a partir d’un element de la naturalesa, que el participant pot portar de casa, o triar entre els que s’oferiran al principi de la sessió.
Tant la forma, la textura com el joc de colors poden ser el punt de partida de la creació, ja sigui per fusió, similitud, contrast…
Sessió guiada per a la construcció d’un petit gerro amb les tècniques de buidat o bobina, aplicació de textures i decoració amb aiguada d’òxids.

El gerro es podrà recollir cuit a al cap de tres setmanes.

10:30h-13h
85€

Ds 16 ABRIL

RAKÚ. LA CUITA EXPERIMENTAL JAPONESA

Originat al Japó del s.XVI per coure les peces de la cerimònia del té, el rakú és una cuita d’efectes sorprenents i imprevisibles, en la que es treuen les peces roents del forn per sotmetre-les a un procés de reducció i refredament molt ràpid.
De caràcter experimental, és un joc on es convoquen els elements naturals –terra, aigua, foc, aire i fusta- per crear la peça ceràmica.

Cadascú s’endurà la seva peça un cop acabada la sessió.

10:30h-13h
85€

Subscriu-te a la nostra newsletter
Caterina Roma © 2022