Visiteu el nostre estudi de Púbol, al cor de l’Empordà. Un edifici emblemàtic al costat del Castell Gala Dalí.

Ca l’Humà és una gran edificació del s. XVII adjacent al Castell de Púbol, amb parets que es remunten a l’època medieval, temps de construcció de la muralla del poble.

Després d’anys d’abandó, el 2018, amb el projecte Casa-Estudi Caterina Roma, va iniciar-se la rehabilitació per acollir les diverses activitats artístiques i expositives.

La masoveria, antic recinte d’acollida de peregrins i mendicants del camí de Sant Jaume, és avui el taller, mentre que els baixos i quadres són sales d’espai expositiu.

Els patis i jardins són zona de passeig i activitats a l’aire lliure: experiències d’art i tallers.

Un projecte jove, que creix i es consolida, gràcies a la seva singularitat, com un dels espais d’art referents a l’Empordà.

HORARIS

Altres horaris amb cita prèvia

ON SOM

Plaça Major, 6-10
17120 Púbol, La Pera
Catalunya, Espanya

ARTISTA CONVIDAT
Manolo Sierra

DEL 25 DE JUNY AL 31 DE JULIOL
INAUGURACIÓ
25 DE JUNY – 19H

El niño y la tierra

El título hace referencia a uno de los dos cuadros principales de la exposición, el dedicado a la luz interior, a la imaginación; el otro quiere ser la luz misma bajo el sol del medio día. La idea que me llevó a seleccionar cuadros tan diversos fue el pan de oro usado por Caterina en sus cerámicas para dorar (adorar) las grietas o uniones de sus piezas rotas por accidente. Expongo la intención de unir mi propia variedad de registros, este constante mirar hacia dentro y hacia afuera.

+ info
Subscriu-te a la nostra newsletter
Caterina Roma © 2022