Skip to main content

Visiteu el nostre estudi de Púbol, al cor de l’Empordà. Un edifici emblemàtic al costat del Castell Gala Dalí.

Ca l’Humà és una gran edificació del s. XVII adjacent al Castell de Púbol, amb parets que es remunten a l’època medieval, temps de construcció de la muralla del poble.

Després d’anys d’abandó, el 2018, amb el projecte Casa-Estudi Caterina Roma, va iniciar-se la rehabilitació per acollir les diverses activitats artístiques i expositives.

La masoveria, antic recinte d’acollida de peregrins i mendicants del camí de Sant Jaume, és avui el taller, mentre que els baixos i quadres són sales d’espai expositiu.

Els patis i jardins són zona de passeig i activitats a l’aire lliure: experiències d’art i tallers.

Un projecte jove, que creix i es consolida, gràcies a la seva singularitat, com un dels espais d’art referents a l’Empordà.

HORARIS

Altres horaris amb cita prèvia

ON SOM

Plaça Major, 6-10
17120 Púbol, La Pera
Catalunya, Espanya

ARTISTA CONVIDADA

DEL 17 DE JUNY AL 16 DE JULIOL
INAUGURACIÓ
17 DE JUNY – 18H

Mako Artigas (Tòquio, 1937) és una d’aquelles dones darrera la modèstia de les quals s’hi amaga una vida plena d’històries, d’art i de cultura. Com a dissenyadora tèxtil va destacar al París dels anys setanta i vuitanta per una gran creativitat que va seduir les firmes de prêt-a-porter i l’alta costura de major prestigi internacional, des de Paco Rabanne fins a Nina Ricci o André Courrèges.

La Casa Estudi Caterina Roma presenta amb aquesta exposició una selecció representativa de dissenys per a teixits com a testimoni de la sensibilitat de la primera gran artista japonesa afincada a Catalunya.

Mako Artigas per Ricard Bru
Subscriu-te a la nostra newsletter
Caterina Roma © 2022